César Iván Godínez Hernández
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- Regalado R., E.; J. R. Aguirre R.; C. I. Godínez H.; J. C. García L.; A. C. Oros O.; F. Martínez G.; M. Martínez M.; S. Ratering; S. Schnell; M. A. Ruíz C.; B. I. Juárez F. 2020. Effects of Agave fructans, inulin, and starch on metabolic syndrome aspects in healthy Wistar rats. ACS Omega. 5:10740-10749. (United States)
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Capítulos de libro
- López, M.G.; R. M. Camacho R.; M. González A.; E. Mellado M.; L. Moreno V.; C.I. Godínez H.; J.R. Aguirre R.; M. De la Mora A.; B.I. Juárez F.; M. Ramos C. G.; R.I. Armenta C.; R. Prado R.; M.A. Mendoza R.; J. Arrizon; I. Andrade G.; P. I. Aldrete H.; R. I. Ortiz B. 2017. Fructanos de Agave: Actualidad y perspectivas. En: A.C. Gschaedler M. (Cord.). Panorama del aprovechamiento de los agaves en México. CONACyT, CIATEJ, AGARED. Guad. Jalisco, México. pp. 69-120.
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